TabarNews Magazine - Una revista satírica

Si te la prens seriosament.. és que estàs molt malament

Centenars de Barcelonins estiuejaran en les seves terceres residències

"Torra només va prohibir les segones" afirma un veí de Sarrià Sant-Gervasi         
18/07/2020 2859
Centenars de Barcelonins estiuejaran en les seves terceres residències
És el que es desprèn de les dades aportades per la Direcció General de Trànsit relatius a l'èxode viari d'aquest passat divendres després de l'avís de la Generalitat als barcelonins perquè no acudissin a les seves segones residències. Alguns mitjans malintencionats afirmen que els ciutadans de l'àrea metropolitana simplement s'han passat les recomanacions del president per l'Arc del Triomf i han preferit "desobeir" al rei de la desobediència, però res més lluny. Els barcelonins han respectat rigorosament la consigna de no anar a les segones residències i han optat per anar a les terceres.
L'intercanvi de primeres residències també valdria
Atès que no tots els barcelonins posseeixen una tercera residència, les classes més humils s'han decantat per l'intercanvi de residència habitual, intercanviant pisos de Barcelona i Tarragona, per posar un exemple. "Com són primeres residències, i no segones, doncs no passa res i així compleixo rigorosament les instruccions del president" afirma, orgullós, un veí de Cornellà, que assegura que, malgrat tot, el Mosso que el va aturar en un control de carretera "també va posar una cara rara en sentir l'explicació".
Home despistat escup a terra sense adonar-se que porta la mascareta posada
El veí de Badalona Aargh Sputch ha sofert un curiós incident durant el matí de dissabte. Descansava un moment després de descarregar una caixa de fruita en el seu negoci quan va sentir la necessitat d'escopir a terra, cosa que va fer sense adonar-se que portava la mascareta posada. La sensació de sorpresa en observar que el terra continuava net al mateix temps que notava una cosa densa i enganxosa atrapada entre la cara i el teixit de la mascareta li va provocar un ridícul esgarrifós, acrescut pel fet que en aquell moment apareixia la seva núvia acompanyada dels seus pares, els quals li anava a presentar. Aargh va intentar saludar als seus futurs sogres (en aquest moment ex-sogres) i amb prou feines va aconseguir balbotejar alguna cosa per l'obstacle que s'adheria a la seva cara. Sputch està ingressat a la Clínca de la Sagrada Expectoració amb un quadre de vergonya aguda i ha manifestat que no vol rebre a la premsa.
Torra, indignat perquè a ell no li espien ni el hackejan com a Obama o a Elon Musk
El president de la Generalitat de Catalunya, Joaquím Torra (primer del seu nom) ha elevat una queixa a les Nacions Unides per un suposat greuge comparatiu que ha argumentat sobre la base que el seu compte de Twitter encara no ha estat hackeja "com el d'altres grans líders i personalitats del món". D'aquesta manera l'enviat de Puigdemont a la Terra no entén que personalitats com l'expresident dels Estats Units Barack Obama o el visionari de la tecnologia Elon Musk hagin estat hackejats a la gran estafa dels Bitcoins mentre que Torra, guru de la Ratafía, no ha estat tingut en consideració. "Em volen menystenir" ha afirmat. De la mateixa manera tampoc entén que el seu telèfon no hagi estat intervingut a la trama d'espionatge revelada per The Guardian mentre sí que ho ha estat el del president del parlament de Catalunya, Roger Torrent. En paraules de Torra "Torrent és de segona fila i no té res interessant que revelar. Si hackejessin el meu mòbil si que fliparian".
"Antifeixistes" cremaran per Sant Jordi llibres de "Alló que el vent s'endugué" i "El Quixot de la Manxa", per a reivindicar la tolerància i la llibertat d'expressió
El portaveu de l'associació espanyola de moviments antifeixistes, Gerardo Minguero, ha aprofitat la patinada de la portaveu de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, que va anunciar per error la cancel·lació de l'anomenat "Sant Jordi d'estiu" per a substituir-ho per una celebració contra el feixisme que no s'oblida dels llibres. En concret pensen cremar centenars d'ells. Començaran per còpies de "Alló que el vent s'endugué" de Margaret Michell "perquè es va fer una pel·lícula que estereotipava als esclaus negres". Tot seguit cremaran diverses edicions de "L'enginyós gentilhome Don Quixot de la Manxa" de Miguel de Cervantes, encara que "no sabem molt bé per què, però els antiracistas americans han derrocat estàtues de Cervantes, així que alguna cosa dolenta faria aquest escriptor". Finalment Minguero ha recalcat la importància de lluitar contra racistes i feixistes perquè "són una raça inferior" i que el antifeixisme és l'autèntica democràcia "i li trencaré la cara a qui m'ho qüestioni".
                   

TabarNews: Noticies relacionades