TabarNews Magazine - Una revista satírica

Si te la prens seriosament.. és que estàs molt malament

El “Dream Team” contra els rebrots

L'últim baròmetre del FIS mostra l'equip triat pels espanyols per a combatre la segona onada         
30/06/2020 2621
El "Dream Team" contra els rebrots segons l'últim estudi del FIS
La informació s'ha fet pública aquesta setmana en l'últim estudi publicat pel FIS (Funcionariat d'Investigacions Sociopàtiques) que presideix en Fènix Texans. En aquest estudi, elaborat íntegrament per mitjans telepátics (amb el consegüent estalvi en la factura telefònica) es posa de manifest en quin equip confiarien els espanyols després de la gestió d'aquesta primera onada del COVID-19, al qual ara sembla ser que cal referir-se com "La" COVID-19. Serà cosa d'Irene Montero..
Aquest és l'equip guanyador segons l'estudi:
  • Iker Jiménez (Divulgador) per a Responsable de Recerca. Pot ser que sembli que aquest senyor es preocupa només d'Ovnis i del més enllà, però el "més ençà" també ho domina. Prova d'això és que ho va encertar tot, pero tot, en el que anava a passar, en les mesures a prendre i en les conseqüències que podia tenir. Fitxatge segur.
  • Pablo Motos (Showman) per a Relacions públiques. Confessem-ho: Ningú superarà en comunicació al gran influencer Fernando Simón, però Motos desperta adoració i crítiques a parts iguals. És un altre d'aquests comunicadors que ja ens va avisar del que s'ens venia a sobre, i en plena crisi sanitària ens va ensenyar a aconseguir la pau física i mental estant confinats. Ah! i si et trucan tot dient "¿Sabe usted que es lo que quiero?".. els més segur que un amic t'estigui gastant una broma.
  • Amancio Ortega (Amo d'Inditex) per a Coordinació i transport. Seria l'únic que repeteix, perquè encara que molts no ho sàpiguen aquest empresari no només ha afluixat la butxaca com per a anivellar els presupostos de l'estat ell solet, sinó que ha comprat material i ha finançat els avions per a transportar-ho deixant que el govern d'Espanya es pengi les medalles. Si això no és patriotisme, que vingui Déu i ho vegi. Ah! Iglesias i Monedero d'això no diuen gens ni mica.
  • Juan Roig (Amo de Mercadona) per a Subministraments i Moral. Quan els espanyols ens donàvem ganivetades per un rotllo de paper higiènic davant l'estupor del món sencer, l'amo de Mercadona li va dir a tothom que estiguessin tranquils, que mai hi hauria desproveïment. No només va aconseguir calmar a la gent, sinó que va complir la seva paraula i no es va aprofitar de la situació pujant els preus tant com van fer altres.
La paraula de la setmana: INDEPANDEMIA
Quan el Govern d'Espanya va anunciar que el seu Leit Motiv per a la pandèmia era "Aquest virus l'aturarem units" els capitostes independentistes es van esquinçar les vestidures. Dos eren els motius principals: Primer, l'ús de la paraula "Units", que pel que sembla està prohibida en la seva ideologia. Després, que les paraules "Aquest virus" estiguessin en color GROC. Ja se sap com de sensible és el nacionalisme als colors doncs, sense anar més lluny, Torra va paralitzar l'obertura dels hospitals de campanya que l'Exèrcit havia muntat en temps rècord a Sabadell i Sant Andreu de la Barca (a petició dels seus alcaldes) perquè eren DE COLOR VERD. Després de desmantellar aquests hospitals GRATUÏTS, els líders nacionalistes els van substituir per una contracta "a dit" per a aixecar altres hospitals de campanya sorprenentment cars però d'un color molt més bonic i que, evidentment, no es van executar a temps. Per tot això pot parlar-se de víctimes de la INDEPANDEMIA. I si algú té dubtes, que preguntin a Perpignán si tenen ganes o no que Puigdemont i Torra els muntin un altre aquelarre.
Revolucionari tractament contra l'insomni a base de compareixences de Pedro Sánchez
Segons l'últim estudi publicat per la universitat de Los Angeles de San Rafaél, l'escolta constant i ininterrompuda de les cintes amb els monòlegs que Pedro Sánchez ha pronunciat cada dissabte durant l'estat d'alarma són un remei eficaç contra l'insomni. En només vint-i-set hores l'oïent sent una sensació d'abstracció que dóna pas a un somni complet. Això sí, cal estar atent a alguns efectes secundaris com ara migranyes, marejos, tendències suïcides o fins i tot la curiosa necessitat de sortir al carrer i colpejar una cassola.
Ingressada per esgotament la traductora de signes de la Moncloa
La funcionària Inés Tresada ha estat ingressada aquest dimarts amb un quadre d'esgotament sever després de cent setanta hores de traducció simultània de signes. Segons paraules de la traductora "ja no sabia ni el que estava traduint, us ho juro que ja no sento res d'aixelles per a baix". Evidentment ho ha dit amb paraules, que els braços els té com per a sortir a aplaudir.
El seu telèfon intel·ligent ja no reconeix la seva empremta dactilar perquè se li ha esborrat de tant aplaudir a les 20.00
Un veí de Màlaga, Gaspal Mero, ha confessat a les seves amistats que ara és incapaç de desbloquejar el seu iPhone atès que ara manca d'empremtes dactilars. L'afectat atribueix el sorprenent fet al fet que no ha faltat cap dia a aplaudir al seu balcó, amb desmesurat entusiasme, encara que en tractar-se a més d'un palmero professional d'un coro rociero és possible que ja existissin complicacions prèvies que poguessin afectar la seva sorprenent mutació.

                   

TabarNews: Noticies relacionades