Conclusions de la Rioja: El govern prolongarà tres mesos la caducitat de les cremes solars
Sens dubte ha estat la mesura que major renou ha causat en la primera conferència de presidents autonòmics celebrada en San Millán de la Cogolla (La Rioja). Segons l'executiu de Pedro Sánchez la caducitat de les cremes solars (que fins ara era de deu mesos perquè els usuaris no poguessin aprofitar la resta d'un any per a un altre) s'estendrà automàticament a tretze mesos, la qual cosa permetrà fer servir aquest estiu el sobrant de l'any passat, incloent les restes de la vora interior del tap. L'executiu estima que aquest projecte de llei incidirà favorablement en l'estalvi familiar i en el millor bronzejat que podran lluir els aturats aquest setembre, i ho justifica al·legant el concepte de "protecció solar no gaudida" durant el confinament obligatori d'aquesta primavera. La mesura no ha estat exempta de polèmica en produir-se un intent de boicot en la conferència per uns activistes de Coppertone que demanaven un pla de prejubilacions davant els previsibles acomiadaments.
D'altra banda la jornada ha demostrat ser molt més fructífera del que molts anticipaven. El Ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat amb detall els plans d'alleujament econòmic amb fons europeus, la qual cosa ha deixat a tots els presidents autonòmics molt satisfets excepte a Quim Torra, que es l'únic que no ha vingut doncs no s'ha assabentat de res. El president Català ha aprofitat la jornada per a assistir a una missa a Solsona pels presos del "procés", encara que ha rebutjat entrar a l'església amb la resta de feligresos i ha exigit que Déu es reuneixi amb ell respectant una estricta bilateralitat. Malgrat la seva absència, el president català ha estat decisiu a la reunió de presidents de la Rioja, ja que sense les seves habituals interrupcions i emprenyaments l'abordatge de les qüestions plantejades ha estat molt més fluid i eficient, com molts assistents han reconegut obertament.
França recomana als Catalans no anar a Perpinyà
Després del veto de països com Alemanya i França al fet que els seus ciutadans trepitgin Catalunya, el president francès Emmanuel Macron ha sorprès propis i estranys en unes declaracions realitzades en la localitat de Tarbes (França) permetent-se aconsellar als ciutadans de la comunitat Catalana que no posin un peu en la localitat pròxima de Perpinyà, en el sud-est Francés. El mandatari ha matisat que en cap cas és una prohibició, però que després de la invasió del poble pel nacionalisme el febrer passat (i la conseqüent escalada de contagis) si algun català vol visitar la localitat és millor que s'abstingui o si no que digui que és valencià. La notícia ha indignat a Quim Torra, que es trobava casualment en Tarbes complint amb la feina d'ambaixador de la ratafía a França, i que ha modificat la seva agenda per a anar a veure en persona a Macron. El president autonòmic ha enlletgit al president Francès que es "extralimiti" en les seves funcions i Macron li ha comentat als seus guardaespatlles que qui és aquest senyor baixet que s'emmurria tant.
Es deixa infectar per un "ÀLIEN" per a aconseguir tenir una mascareta personalitzada "molona"
Un veí de Gibraltar, Elmer Ripley, ha passat dos mesos incubant un ou d'ÀLIEN fins a aconseguir que faci eclosió i generi un paràsit que s'ha adherit a la seva cara. El paràsit li impedeix veure per on va, per la qual cosa l'Elmer no para a de colpejar-se amb tot, però malgrat això el gibraltarenç considera que ha valgut la pena. Com no pot parlar ens ha escrit una nota a mà en la qual explica que no és tan dolent com sembla. "És veritat que acabaré donant a llum a un ser xenomorf a través del pit, però mentrestant sóc la sensació del barri. El paràsit esmorteeix els cops, proporciona oxigen a la meva sang i no necessito menjar.. La vessant negativa és que jo mai no he estat gaire petoner, i d'aixó a com se m'agafa aquest, doncs és un xoc".
Ningú vol ocupar el seu habitatge perquè no té piscina ni fibra de 300 gigues
El veí de Marbella Manuel Reyes ha declarat en exclusiva a Layetania Today que no aconsegueix que ningú ocupi la casa seva. Tots els seus amics han vist ocupades les seves residències i estan constantment parlant d'això, així que Manuel, com no li agrada el futbol i no entén de política, no té cap tema de conversa. El malagueny ha provat fins i tot d'anunciar-se a la premsa local, però la competència és molta. "Jo no puc oferir el que ofereixen els meus veïns" comenta. "No tinc piscina i al meu barri encara no ha arribat la fibra, i el perfil de l'ocupa de Marbella és d'alt standing i no s'acontenta amb qualsevol cosa". A més ha confessat que el seu habitatge "mira cap a la muntanya", i ha aprofitat per a denunciar la problemàtica dels habitatges marbellencs sense vistes al mar. "És una problemàtica que sovint es silencia, però som molts els que patim aquest drama. Les immobiliàries ens enlluernen amb fabuloses vistes al mar i després comprovem que els pisos més barats són els que miren cap a l'altre costat. Per què ha d'haver-hi dos costats? A Marbella tots els edificis haurien de ser d'una sola cara i que miri al mar!"
Un senyor de Guadalajara continua pensant que aquesta crisi és la mateixa que la de 2008 encara que els seus veïns li diuen que no, que és per una pandèmia
Si una cosa bona ha tingut la crisi economico-sanitària de 2020 ha estat que molts s'adonessin que la del 2008 ja s'havia acabat i que en realitat ja no estaven vivint tan mal i no era necessari queixar-se tant. Aquest no ha estat el cas del arriacenç Julen Tillo, que fins ahir mateix seguia convençut que això d'aquest mes de març era "una reculada en la recuperació" i que potser els brots verds dels quals antany informava Zapatero no eren més que un conte. La paciència dels veïns ha aconseguit finalment que Julen hagi acceptat que la crisi aquella va deixar de ser-hol al voltant de 2016 i que durant aquests quatre anys no estàvem per a llançar coets però tampoc estàvem tan fotuts, i que si ell considera que continua vivint pitjor que al 2008 doncs que serà cert, però que això no és que la crisi no hagi acabat, sinó que quan una crisi acaba uns quants en surten millor parats del que van entrar i la majoria molt més fotuts, i que com no s'espavili ja veurem com sortirà de la crisi actual, que després en vindrà una altra i així successivament.