TabarNews Magazine - Una revista satírica

Si te la prens seriosament.. és que estàs molt malament

Enxampen a Ada Colau pintant zona blava en un descampat de L'Hospitalet

Neix BBVASANBANCAIXA - Un reggaetonero denúncia a un altre perquè la seva base rítmica es molt semblant - I molt més         
15/09/2020 2618
Sorprenen a la Colau pintant zona blava en un descampat de L'Hospitalet
Aquest passat dijous un equip de Tabarnia Ràdio que investigava la misteriosa expansió de la zona blava Barcelonina ha seguit la línia blava per a veure on acabava i ha acabat creuant el terme municipal de l'Hospitalet del Llobregat per a poc després localitzar a una senyora que estava repassant la línia amb un pot de pintura al peu d'un parquímetre acavat d'instal·lar. La dona va tractar d'amagar-se darrera el parquímetre, però en veure que no era possible es va dirigir directament als reporters de TR. "Pensava que això encara era Barcelona!" Es va justificar l'alcaldessa davant els nostres companys.
La veritat és que la fixació de la edil de Barcelona amb els parquímetres data de la seva mateixa presa de possessió, doncs ja llavors la seva primera mesura en el càrrec va ser eliminar la pausa vacacional de juny i juliol durant la qual els barcelonins no havien de pagar parquímetres. Actualment la normativa ja s'està ampliant per a permetre la zona blava en llocs innovadors, com els vessants de Montjuich "els cotxes poden aguantar-ho" defensa l'alcaldessa "si s'aparca un automòbil en un angle inferior a 30° és gairebé segur que no bolcarà".
Científics de la NASA desenvolupen per a l'OMS una revolucionària salutació anti-COVID aixecant la mà
Després dels diversos intents per part de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per consensuar una salutació que permeti mantenir la distància de seguretat, l'entitat de salut mundial ha demanat la col·laboració de científics de tot el món. És conegut que la popular encaixada de mans va haver de ser substituïda per l'ara comú xoc de colzes, però pel que sembla això també vulnera la distància de seguretat i l'OMS considera que tampoc és aconsellable. Ha arribat a considerar-se adoptar la típica inclinació japonesa, però té la problemàtica que en veure el terra de tan a prop es veu més la brutícia, deixant de banda que a moltes persones els cau el mòbil de la butxaca de la jaqueta i que els escots que porten algunes jovenetes no estan pensats per a aquesta posició. Una última proposta ha estat la d'emportar-se la mà al cor com el Julito Iglesias i saludar així des del cor, tot i això alguns representants polítics consideren que ja fan prou de saludar per compromís als seus adversaris i que de cap manera els saludaran "des del cor".
Una vegada més han hagut de ser els científics de la NASA els que desenvolupessin una forma innovadora de saludar que sigui 100% anti-COVID. La nova salutació consistiria a aixecar una de les mans, la qual cosa tindria molts avantatges perquè així no hi ha contacte. El gest podria millorar-se movent lleument la mà a dreta i esquerra, i en cas de no tenir resposta per part de l'interlocutor podria acompanyar-se de la salutació "hola". El cap del projecte, Brian Gelet, afirma que a la gent no li seria difícil acostumar-se a aquesta innovadora manera de saludar, més que res "perquè ho porten fent tota la punyetera vida".
Un especial informatiu de TV3 va documentar tots els contagis de la Diada
Després de la falsa cancel·lació dels esdeveniments reivindicatius del nacionalisme en la Diada de l'11 de setembre (Torra va dir que no es faria res, però va picar l'ullet esquerre), tots els mitjans de TV3 van sortir al carrer a cobrir els actes en els quals els nacionalistes es proposaven propagar per tota Catalunya "el virus de la llibertat". Així les camares van captar com un centenar de convidats s'asseia a escoltar el sermó (perdó, discurs) d'Elisenda Paluzie amb les cadires separades i després s'anaven tots plegats a una taverna a celebrar que bé que havien mantingut la distància de seguretat. Ja més avançat el dia diversos encaputxats van cremar una foto gegant de dues nenes petites (Leonor i Sofia) acompanyades de la seva mare i el seu pare. Els alegres manifestants es van passar, orgullosos, els encenedors, la gasolina, les restes de la foto i el COVID-19. Ja de nit uns CDR van calar foc a diversos contenidors en el barri de Gràcia mentre els veïns intentaven apagar les flames amb dolls d'aigua llançats amb mànegues des de les seves terrasses. Els CDR els van saludar amb el dit cor, perquè estaven emocionats, abraçant-se els uns als altres i xops pels "manguerazos", tot i que aixó es contradiu amb les declaracions del coreògraf dels CDR, que ha manifestat a aquest mitjà que no té por que els assistents puguin emmalaltir, ja que "vist qué pocs que érem només podíem situar a una persona cada quatre metres, més o menys com als tres anys anteriors".
Un reggaetonero denúncia a un altre perquè "la seva base rítmica s'assembla molt"
El conegut cantant de reggaetón Mal Bunny ha denunciat aquest dilluns al seu company Daddi Sentería per plagiar, presumptament, la base rítmica del seu tema "Ven p'acá mi ñiña que voy a meterte de tó menos miedo con el tum-que-tum-pao-pao".
Segons l'artista, la base rítmica del nou tema de Daddi Sentería "Ven p'acá mi chorba que el tanguita no m'estorba - con el Kan-the-Kan-the-flow" és quelcom semblant a "TUM - PA-TUM - PA - TUM - PA-TUM - PA - TUM - PA-TUM - PA - TUM", Mentre que el tema original de Mal Buny és alguna cosa així com "TUM - PA-TUM - PA - TXIN - PA-TXIN - PA - TUM - PA-TUM - PA - TUM".
L'artista ha rebut el suport dels seus companys Paluma, Adina, Yastá i Franxisquín, als quals també ha denunciat perquè totes les seves bases rítmiques s'assemblen tant a la seva com la fam a les ganes de menjar.
Neix BBVSANBANCAIXA, la fusió de BBVA+Santader+Bankia+La Caixa
Després de la imminent fusió de les entitats BanCaixa i Bankia que podria donar lloc al major banc d'Espanya, CaixaBankia, han començat a córrer els rumors que apunten a una nova fusió entre dues grans entitats financeres com són el Banco de Santander i el BBVA, que farien nèixer la nova entitat BBVASAN. En el cas del BBVA no es tractaria de la primera fusió, ja que aquesta entitat prové a la seva vegada de la unió del BBV amb Argentaria, i no oblidem que el BBV era tanmateix la fusió del Banco de Bilbao amb el Banco de Vizcaya, per la qual cosa de produir-se l'anhelada fusió entre el BBVASAN i CaixaBankia podríem estar davant la major entitat bancària d'Europa, de nom BBVSANBANCAIXA, o per a abreujar, el Banco Bilbao Vizcaya Argentaria Santander Bankia La Caixa, que tindria la seva seu a Albacete perquè allá hi ha molt d'espai lliure.
Es rumoreja que ja s'ha mobilitzat la directiva del conglomerat financer JP Morgan (el major banc del món) per a fusionar-se amb el banc que resulti, que passaria a ser el major banc del sistema solar, i que per a estalviar-se la sopa de lletres resultant passaria a denominar-se, simplement, "El Banc". Òbviament la nova entitat tancaria totes les oficines físiques, operaria únicament per internet i cobraria els interessos que li sortissin del FMI.
Sis de cada set ingressos són per coronavirus, i el setè ja està tossint
Un missatge per als negacionistes, els manifestants sense distància de seguretat, els inconscients i els amants del botelló. La gent s'està morint, deixeu-vos de mamonadas. En molts hospitals sis de cada set ingressos són per coronavirus, i als metges els costa déu i ajuda que el setè no es contagiï. Ho heu agafat? Molt bé. Que creieu que és mentida? Esteu en el vostre perfecte dret, però podeu creure-ho sense que per això hàgiu de posar en risc a la resta de la gent. Ja, que si no ho creeu tampoc creureu que hi hagi cap risc. Ok, penseu si voleu que la resta del món està boig. Doneu-nos per bojos, per abduïts, però respecteu la distància i les mesures de seguretat, encara que segons vosaltres no serveixin per a res. Segur que mal tampoc us farà. Que aquest tema no us ha fet tanta gràcia? Perfecte. A mi tampoc.

                   

TabarNews: Noticies relacionades