TabarNews Magazine - Una revista satírica

Si te la prens seriosament.. és que estàs molt malament

La Generalitat suspendrà 15 dies les seves burles sobre Madrid

Puja l'IVA de la cansalada viada, confinen un convent de clausura i molt més..         
25/10/2020 2273
La Generalitat suspendrà 15 dies les seves burles sobre Madrid perquè se'ls desmanda la pandèmia
En una sessió extraordinària del Parlament celebrada aquest diumenge s'ha aprovat amb una àmplia majoria el deixar en suspensió durant quinze dies les bromes i pulles sobre "que malament que estan a Madrid". Preguntat sobre aquest tema el president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonés, ha declarat que "molt ji ji, ja já, però ens ha tornat a enxampar el toro". Davant aquesta afirmació ha replicat la seva responsable de salut, Alba Vergés "no pots dir això, Pere. No podem pas fer servir símils taurins". Poc després el president en funcions i la consellera de salut han presentat públicament una sèrie de normes d'obligat compliment per a fer front a l'alarmant escalada de casos que s'està vivint a Catalunya. Reproduïm a continuació els punts principals:
* No utilitzar símils taurins en les compareixences.
* No concedir entrevistes en espanyol.
* No donar xifres de contagi que puguin superar a les que doni la comunitat de Madrid.
* Si la comunitat de Madrid pren una mesura similar a alguna de la Generalitat, dir que la hi han copiat.
* Si la comunitat de Madrid pren una mesura diferent a les de la Generalitat i els funciona, implementar-la i dir que nosaltres l'havíem pres abans.
* No acceptar rastrejadors del malvat exèrcit d'ocupació colon espanyol.
* No permetre l'emplaçament d'hospitals de campanya que portin el logo de l'exèrcit espanyol o que siguin d'un sospitós color verd.
La Generalitat preveu que amb aquest paquet de mesures es redueixin ràpidament els contagis i tornin a estar "molt millor que Madrid".
El govern puja l'IVA de la cansalada viada i la "manteca colorá"
Hisenda preveu ingressar quatre-cents milions d'euros amb la pujada de l'IVA del 10% al 21% a les begudes ensucrades, però amb això no n'hi ha prou per a frenar la sagnia que suposa per a les arques de l'estat els incomptables ERTES o l'Ingrés Mínim Vital, en aquells casos en els quals realment s'estan pagant. Per a solucionar-ho el govern ha presentat aquest dilluns un pla que fa servir els mateixos arguments (desincentivar el consum d'aliments poc equilibrats) per a reinstaurar el tipus d'IVA més alt, que serà del 57%. Aquest tipus d'IVA s'aplicarà sobre productes com la cansalada viada o la "manteca colorá", que passaran a ser considerats articles de luxe.
Encara que han hagut diverses protestes per part d'organitzacions de defensa del consumidor, el president del govern Pedro Sánchez ha intentat rebatre els seus arguments: "A sobre que estem mirant per la vostra salut.. Vinga! Són articles perfectament prescindibles, sense els quals es pot viure perfectament. Una altra cosa seria que us haguéssim cruixit a impostos sobre l'aigua de l'aixeta.." En aquest moment el vicepresident Pablo Iglesias li ha fet un cop de colze al seu soci de govern i li ha dit: "Pedro, deixem-ho aquí". Sánchez ha donat per acabada l'entrevista al·legant que havia d'agafar el Falcon rumb a Macedònia.
Confinen un convent de clausura i les germanes no s'adonen
Una unitat de l'exèrcit ha acudit al Convento de las descalzas reales de Valladolid al qual s'han detectat un 100% de monges amb febre alta. Per a sorpresa dels agents les germanes desconeixien que enguany hi hagués hagut cap pandèmia ja que porten en clausura des de 2018. Una doctora que ha examinat a les germanes ha confirmat que, malgrat tot, cap d'elles presenta símptomes del COVID-19. "M'ha costat esbrinar el motiu de la febre alta perquè les molt punyeteras a més han fet vot de silenci, però m'atreviria a dir que el que tenen és una lleu grip perfectament sincronitzada. El motiu pot ser la baixada de les temperatures, ja que malgrat la protecció dels seus hàbits totes van, com indica el nom de la seva congregació, descalces".
Enguany el dia de difunts serà temàtic i durarà una setmana
Els diferents grups parlamentaris han consensuat un calendari per a les celebracions de tots els sants i dia de difunts, que tenen lloc els dies 1 i 2 de novembre. La quantitat i diversitat de defuncions d'enguany, així com la necessitat d'adaptar-se a les noves sensibilitats, ha portat a l'elaboració d'un calendari festiu d'una setmana en el qual cada dia es dedicarà a un tipus diferent de morts. Aquesta serà la planificació.
* Diumenge: Persones mortes per la pandèmia.
* Dilluns: Persones mortes extraoficialment per la pandèmia.
* Dimarts: Persones mortes amb perspectiva de gènere.
* Dimecres: Morts per causes diferents a la pandèmia.
* Dijous: Paella.
* Divendres: Negocis morts per la gestió de la pandèmia.
* Dissabte: Halloween: Truc o tracte
Ultranegacionista diu que el coronavirus no existeix, que la terra és plana, que l'holocaust nazi no es va produir, que l'home mai va arribar a la lluna i que Catalunya no pertany a Espanya sinó que és una nació mil·lenària
En una entrevista exclusiva a Tabarnia Ràdio el conegut negacionista Agustín Crédulo ha revelat una sèrie de secrets que revelen que existeix un Deep State (estat en l'ombra) que ens controla a tots i que no vol que se sàpiga la veritat. Aquestes són les revelacions que ha tret a la llum:
* La pandèmia del COVID és en realitat una conspiració judeomasónica la finalitat de la qual és impedir que Chenoa pugui celebrar les seves noces.
* La Terra no és esfèrica sinó plana, i per tant en tots els vols que van més alllá de la Xina cap als Estats Units s'adorm als passatgers i es desfà tot el recorregut cap endarrere sobrevolant Rússia i Europa i després s'aterra "com si es vingués des de l'oest" perquè realment els avions han de donar-se la volta per a no xocar contra una paret. Per a dissimular que els passatgers han perdut un dia sencer els governs els han enganyat i li tiren la culpa al canvi horari.
* L'holocaust nazi va ser un invent de Steven Spielberg per a vendre entrades i fer quedar malament als alemanys.
* L'home mai va arribar a la lluna. Les imatges del Apollo XI es van filmar de nit a Lanzarote.
* Catalunya no és una comunitat autònoma d'Espanya, sinó una nació mil·lenària que va dominar un món en el qual únicament es parlava el català de Pompeu Fabra molt abans que Pompeu Fabra naixés.
El xiulo Gomer està en risc perquè és molt difícil xiular amb màscara
La federación de silbadores canarios ha presentat aquesta setmana un informe en el qual s'alerta del risc de desaparició del Xiulo Gomer. Aquesta forma ancestral de comunicació tonal que permet comunicar-se als canaris fins a cinc quilòmetres de distància s'està veient amenaçada per les mesures sanitàries contra la pandèmia. En paraules del portaveu de l'associació, Jose Luis Silva Fort, "qualsevol intent de xiulada utilitzant màscares quirúrgiques sona així com pfrtttt!, la distància de comunicació baixa de cinc quilòmetres a tres pams i no s'entén una merda". Admet que s'han aconseguit resultats prometedors usant màscares amb vàlvula, però encara així presenten molts problemes, perquè les vàlvules s'obren per a permetre la sortida de l'aire i es tanquen per a impedir l'entrada del virus, per la qual cosa "pots xiular tot el fort que puguis, però després necessites agafar aire i t'ofegues".

Ara com ara no s'ha trobat cap solució a aquest problema, la qual cosa porta a témer que pugui arribar a desaparèixer aquesta forma de comunicació heretada de la tradició guanche que, a més, permet transmetre patògens a més de cinc-cents metres de distància.  

                   

TabarNews: Noticies relacionades