TabarNews Magazine - Una revista satírica

Si te la prens seriosament.. és que estàs molt malament

La vacuna de Johnson&Johnson funciona i a més deixa el cabell suau i sedós

Luís Suárez desobeeix a Quim Torra, Primera cata d'hidrogels, i molt més..         
26/09/2020 2287

Fernando Simón confirma que la vacuna de Johnson&Johnson protegeix del coronavirus i deixa el pèl brillant i sedós

El director del centre de coordinació de l'alertes sanitàries, Fernando Simón, ha anunciat aquest matí que la vacuna de Johnson&Johnson protegeix efectivament del coronavirus, ja que genera una resposta immunitària superior al 72% "a més de deixar el cabell brillant i sedós", segons ha admès, orgullós, onejant la seva cabellera al vent.
Però no queden aquí les bones notícies, ja que a continuació el portaveu mèdic del govern ha anunciat que pròximament la corba de contagis a Espanya, fins ara ascendent, "entrarà en una espècie d'altiplà segons al virus se li acabi la gent a la qual infectar", amb el que finalment podria arribar fins i tot a descendir quan el patogen s'hagi recorregut ja a tots i cadascun dels espanyols supervivents.
Fernando Simón ha hagut d'escurçar la seva compareixença a causa de les nombroses responsabilitats fruit de la seva dedicació a la crisi sanitària, entre les quals estan gravar un programa en helicòpter per a Cuatro amb Jesús Calleja, posar amb moto amb jaqueta de cuir per a un dominical o anar-se a practicar surf a Portugal. Malgrat tot després de la compareixença Simón no ha volgut acomiadar-se sense tenir un detall amb els periodistes congregats i, baixant el to de la seva veu amb un somriure murri, ha murmurat "I si ara agafés aquest ditet i m'ho fiqués per..?"
S'organitza a Sant Sadurní d'Anoia la primera Cata de gels hidroalcohólics
La pandèmia del SARS-COVID2 ha suposat una enorme garrotada per a molts negocis, però també l'oportunitat de molts visionaris per a reinventar-se. Aquest sembla ser el cas de la marca catalana de Caves CondonNou, que ha organitzat el primer Tast d'Hidrogels de L'Anoia que tindrà lloc en les seves icòniques instal·lacions de Sant Sadurní.
En aquest esdeveniment els assistents podran experimentar les diferents textures i viscositats dels diversos gels presentats per experts sommeliers, des de l'esprai a granel tipus Varon Dandi fins al llefiscós dosificador del Bar Juanito, aquest que amb un sol doll et cobreix de la mà al colze i quan et rentes les mans l'endemà la glicerina encara continua reaccionant amb la humitat i sembla que t'acabis de tirar el gel. Esment especial per als gels de butxaca amb aromes fruiters, l'ús de les quals s'està expandint encara més que el propi coronavirus.
Augmenten les operacions de cirurgia estètica per a recuperar les orelles pre-pandèmia
Noves especialitats sorgeixen cada dia a l'entorn de l'estètica com a resultat del canvi de vida que ha suposat la invasió del coronavirus. Una d'elles és la de cirurgia plàstica correctora d'orelles de soplillo, un fenomen acrescut per les llargues hores d'ús de les màscares. Altres fenòmens que han experimentat un gran creixement en els últims dies són els cursos de automaquillatge per a eliminar les marques blanques que han deixat les màscares a la cara aquest estiu, els tatuadors d'efígies de Fernando Simón i, curiosament, els eliminadors de tatuatges de Fernando Simón.
Diverses persones cremen fotos de dues nenes petites i dels seus papàs
Aquest passat 11 de setembre s'ha celebrat la DOI, o la Diada de l'Orgull Indepe. Amb motiu d'aquesta tradicional festivitat exclusiva dels nacionalistes catalans i que no representa absolutament a ningú més, els assistents, armats amb torxes flamejants, han calat foc de manera alegre, cívica i festiva a una foto gegant de dues nenes menors d'edat (13 i 14 anys). Per a donar una imatge més familiar, les nenes estaven acompanyades a la foto de la seva mamà i del seu papà, que també han estat pastura de les flames. Després d'això els assistents han ballat i han saltat trepitjant de manera entranyable les restes calcinades de les fotos de les menors i dels seus pares, en una imatge de pau, toperança i respecte a la família que ha fet plorar a molta gent.
Rajoy exigeix a Podemos que reconegui la seva caixa B i reveli "qui és aquest tal P. Iglesias"
L'antic líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha comunicat des del seu despatx de registrador de la propietat de Santa Pola que li agradaria molt que "aquest partit populista del qual vosté em parla" reconegués d'una vegada que els desviaments de fons amb els quals presumptament es finança no són una cosa puntual, sinó una Caixa B "like the coup of a pine", i que li agradaria saber "qui és aquest misteriós P. Iglesias que signatura els rebuts, doncs la curiositat m'està matant".
Luís Suárez desobeeix a Quim Torra
El davanter uruguaià li ha fet un tall de mànigues al (encara) president de la Generalitat, Joaquím Torra, en fer les maletes i tirar cap a Madrid desoint les instruccions del cabdill nacionalista. Torra s'ha mostrat contrariat davant la desobediència de l'ex-culer (ara matalasser), i ha insistit que Catalunya sap apreciar el talent i el valor i no ha de deixar-lo escapar. "En bona hora", ha declarat Isidre Fainé, president de la Fundació La Caixa, "El talent i el valor porten anant-se a Madrid des del 6 de setembre de 2017".
                   

TabarNews: Noticies relacionades